Welke wens heb jij?

Gepubliceerd op 27 december 2022 om 13:11

2022 hebben we bijna achter de rug. En zoals ieder jaar komt er een mooi nieuw jaar aan. Je kunt terug kijken op het jaar, vooruit kijken, én je kunt natuurlijk ook kijken en voelen hoe het NU voor je is.

Dagelijks

Iedere dag dat je opstaat heb je een keus, hoe ga jij de dag vandaag door? Ga je er iets moois, rustigs, liefdevols, fijns, groots, kleins, leuks van maken. Of ga je bij de pakken neer zitten, vinden dat het beter moet of er de druk op zetten. Iedere keus is er één, ook voor de minder leuke kies je zelf. Als je vandaag iets minder goed is afgegaan, iets wat je heel graag wilde, kun je het morgen opnieuw doen. Iedere dag een stapje naar een mooier leven, voor jezelf.

Jezelf

Voor jezelf iedere dag een stapje mooier, dat is voor veel mensen nogal wat. Misschien realiseer je je bij deze zin wel dat je veel dingen helemaal niet voor jezelf doet, wel voor anderen. Je zou jezelf af kunnen vragen wat je écht zou willen, wat je écht voor jezelf zou wensen.

Wensen

Wat je jezelf écht zou wensen kan klein zijn, groot, waardevol, liefdevol of misschien wel minder zijn dan meer. Je weet het wel wat je zou wensen voor jezelf. Durf je het ook hardop uit te spreken en er eerlijk over te zijn tegen jezelf? 

Wat is mijn wens

Misschien ben je benieuwd wat mijn wens is, wie weet heb ik er zelfs meer :-) Een tijdje terug had ik het erover dat ik onderweg was naar een nieuw avontuur. Afgelopen maanden stonden daarvan in het teken, en wat is het geworden. Ja, je mag er om lachen, er is niets verandert. Het enige wat ervoor in de plek is gekomen is nóg meer innerlijke rust, vrijheid, wijsheid en kracht.

Innerlijke rust

Sinds ik ruim 10 jaar geleden het roer om heb gegooid, de rust in mezelf heb gevonden en mijn mooiste leven heb ontdekt, heb ik weinig wensen. Als ik tegen mezelf zeg wat ik nog echt heel graag zou willen, heel graag zou wensen, dan is dat eigenlijk nóg meer rust. Het rare is dat ik nooit had gedacht dat innerlijke rust je zoveel kan geven. Ik zeg innerlijke rust omdat dat de rust is die ik bedoel, zoals ik het ervaar.

Voor mij is innerlijke rust:

- fijn

- zacht

- vrijheid

- blijheid

- vriendelijkheid

- voor jezelf kunnen staan

- weten wie je bent

- verbondenheid met je lichaam en je ziel

- liefde voor jezelf

- helderheid

- genieten van kleine dingen

- genieten van wat een ander beweegt

- dicht bij jezelf zijn

- voelen wat je lichaam je vertelt

- je gedachten stil hebben/kunnen maken

- alsof er een tinkerbel om je heen is

- een ander ook die rust gunnen en geven

Gunnen en geven

Omdat ik zelf de innerlijke rust heb gevonden gun ik dat een ander ook. Het mooie en bijzondere is dat ik dat een ander ook kan geven. Een ander rust geven doe ik op verschillende manieren, afhankelijk van de wens van de ander geef ik het diegene. Ik help je richting te geven aan jouw wensen en daarmee jouw mooiste leven.

 

Als klap op de vuurpijl, om in de periode van Oud en Nieuw te blijven. Hoe jonger je eraan begint, hoe meer plezier je er in je verdere leven aan kunt beleven. Kijk bij Liefdevol wat de mogelijkheden zijn > of neem persoonlijk contact met me op >

 

Lees het volgende blog over Bring Back the Spirit via deze link >

 

Liefs Miranda

 

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.