Ons leven

We ervaren ons leven ieder op de eigen manier. Wat de ene persoon in het verleden heeft ervaren, of nog steeds ervaart, kan voor de ander heel anders zijn. Eén ding is zeker, we willen allemaal ons mooiste leven leven en daarin zijn we niet allemaal gezegend. Onze levenservaringen of zelfs trauma's hebben sporen achter gelaten waardoor we onszelf niet altijd kunnen en durven zijn.

 

Leeftijd

Welke leeftijd je ook hebt, op iedere leeftijd kun je last hebben van jouw levenservaringen of trauma's, ze belemmeren je. Het kan je belemmeren zodat het zelfs je leven beheerst, dat het bijvoorbeeld voelt alsof je niets waard bent. Het kan ook een oppervlakkige belemmering zijn, één waarvan je vindt dat het wel meevalt. Ook die belemmering is er één en kan je leven beheersen en daarbij je leven beperken in wie je werkelijk bent.

 

Verbinding

Wat je nodig hebt om de belemmeringen van jouw levenservaringen of trauma's van je af te schudden is warmte, liefde en verbinding. Verbinding met jezelf, je lichaam en je geest. Het verwijderd zijn van de verbinding met je lichaam en je geest kan lichamelijke- of psychische klachten veroorzaken. Deze klachten zorgen ervoor dat je niet je mooiste leven kunt leven.

 

Jouw mooiste leven

Hoe mooi is het dat er een manier is om jouw mooiste leven wél te kunnen leven? De manier waarop dat gerealiseerd kan worden is heling, meditatie en coaching. Het helen van jouw levenservaringen of trauma's kan echt. Door meditatie, veelal in combinatie met heling, kom je in verbinding met je lichaam en je geest.

 

Helen

Helen is erop gebaseerd dat je weer heel wordt, dat je één wordt met je lichaam en je geest. Door één te worden met je lichaam en geest kun je blijdschap en vrijheid ervaren en een gelukkig en liefdevol leven leiden. Helen zet altijd iets in beweging en die beweging zorgt ervoor dat er stroming van energie op gang komt. De stroming van energie zorgt ervoor dat je stap voor stap in verbinding komt met je lichaam en je geest. Kiezen voor heling en in verbinding komen met jezelf, is kiezen voor liefde voor jezelf. Liefde voor jezelf want jij bent de liefde van je leven en jij verdient het om dat te mogen ervaren.

 

Methode

Helen is een breed begrip en kan via verschillende methodes toegepast worden. Heling alleen helpt je veelal niet om daadwerkelijk datgene te doen waarmee je jouw belemmering ook oplost, of beter gezegd, opruimt. Daarom hanteer ik de combinatie van heling, meditatie en coaching.

De methodes die ik hanteer zijn gebaseerd op het geven van warmte, liefde en verbinding. Dit wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Dit zijn de methodes die ik toepas:

- online- of offline liefdevol coaching gesprek in combinatie met heling en meditatie. Je krijgt tips die helpend voor je zijn, hiermee kun je aan de slag voor jouw persoonlijke groei.

- online- of offline heling en meditatie, hierdoor komt er energie in beweging en daarmee stroming van jouw lichaam en geest

Als afsluiting van een coaching gesprek, meditatie en heling ontvang je een liefdevolle knuffel, alleen als je dat wil. Een knuffel die we veelal tekort zijn gekomen, deze knuffel geeft jou warmte en liefde en daarmee verbinding met jezelf. Ook online, op afstand, kun je een knuffel ervaren.

 

Locatie

De offline coaching gesprekken, heling en meditaties vinden plaats op de plek waar ik woon, in Oud Loosdrecht >

Om kennis met mij te maken kun je vrijblijvend contact met mij opnemen via contact >

Meer informatie over coaching, Liefdevolle healing meditaties en de pakketten via deze link >

 

Wil jij in verbinding komen met je lichaam en geest? Warmte, liefde, vrijheid en geluk kunnen voelen als nooit tevoren? Laat dan van je horen en ik sta je bij.

 

Liefs Miranda