Ons leven

We ervaren ons leven ieder op de eigen manier. Wat de ene persoon in het verleden heeft ervaren, of nog steeds ervaart, kan voor de ander heel anders zijn. Eén ding is zeker, we willen allemaal ons mooiste leven leven en daarin zijn we niet altijd gezegend. Onze levenservaringen kunnen sporen achter hebben gelaten waardoor we onszelf niet altijd kunnen en durven zijn.

 

Leeftijd

Welke leeftijd je ook hebt, op iedere leeftijd kun je behoefte hebben aan een aangenamer leven. Misschien heb je zelfs last van bepaalde levenservaringen en belemmeren ze je. Het kan je belemmeren zodat het zelfs je leven beheerst, dat het bijvoorbeeld voelt alsof je niets waard bent. Het kan ook een oppervlakkige belemmering zijn, één waarvan je vindt dat het wel meevalt. Ook die belemmering is er één en kan ervoor zorgen dat je niet je mooiste leven leeft.

 

Verbinding

Wat je nodig hebt om je mooiste leven te kunnen leven is warmte, liefde en verbinding. Verbinding met jezelf, je lichaam en je geest. Het verwijderd zijn van de verbinding met je lichaam en geest kan allerlei klachten veroorzaken. Er hoeven niet persé klachten te zijn en tóch kun je het gevoel hebben meer uit je leven te kunnen, en vooral meer uit je leven te willen, halen. Dit kun je doen door een (diepere) verbinding met jezelf te creëren. 

 

Jouw mooiste leven

Hoe mooi is het dat er een manier is om jouw mooiste leven te kunnen leven? Jouw mooiste leven, als een bewust liefdevol leven, geeft je verdieping en meer verbinding. De manier waarop dat gerealiseerd kan worden is healing, meditatie en coaching. Het helen van jouw levenservaringen of gewoon jezelf prettiger te willen voelen is mogelijk. Door meditatie, veelal in combinatie met healing, kom je in verbinding met je lichaam en je geest.

 

Healen

Healen is erop gebaseerd dat je weer heel wordt, dat je één wordt met je lichaam en je geest. Door één te worden met je lichaam en geest kun je blijdschap en vrijheid ervaren en een gelukkig, bewust en liefdevol leven leiden. Healen zet altijd iets in beweging en die beweging zorgt ervoor dat er stroming van energie op gang komt. De stroming van energie zorgt ervoor dat je stap voor stap in verbinding komt met je lichaam en geest. Kiezen voor healing en in verbinding komen met jezelf, is kiezen voor liefde voor jezelf. Liefde voor jezelf want jij bent de liefde van je leven en jij verdient het om dat te mogen ervaren.

 

Methode

Healen is een breed begrip en kan via verschillende methodes toegepast worden. Healing alleen helpt je veelal niet om daadwerkelijk datgene te doen waarmee je jouw belemmering ook oplost, of beter gezegd, opruimt. Daarom hanteer ik de combinatie van healing, meditatie en coaching.

De methodes die ik hanteer zijn gebaseerd op het geven van warmte, liefde en verbinding. Dit wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Dit zijn de methodes die ik toepas:

- online- of offline liefdevolle coaching sessies in combinatie met healing en meditatie. Je krijgt oefeningen en tips die helpend voor je zijn, hiermee kun je vervolgstappen zetten voor jouw persoonlijke en- of spirituele ontwikkeling en groei.

- online- of offline healing en meditatie, hierdoor komt er energie in beweging en daarmee stroming van jouw lichaam en geest.

 

Locatie

De offline duo- en individuele coaching sessies, healings en meditaties vinden plaats bij Ophelie, liefdevolle plek voor leef- en werkplezier in Loosdrecht >

Om een kennismaking- of een afspraak met mij te maken kun je contact opnemen via contact >

Voor meer informatie en prijzen voor alle mogelijkheden via de Homepagina > , of in de PDF via deze link >

 

Wil jij meer verdieping of in verbinding komen met je lichaam en geest? Warmte, rust, liefde, vrijheid en plezier kunnen ervaren als nooit tevoren? Laat dan van je horen en ik sta je bij.

 

Liefs Miranda


Je kunt bij Ophelie betalen met je U-pas tegoed