Pijn en frustratie

Heel vaak heb ik gezegd dat ik een boek ging schrijven over mijn leven. In 2015 was ik er zelfs al aan begonnen, maar het was nog niet het moment, ik voelde nog te veel pijn en frustratie uit mijn verleden. Totdat Ophelie (mijn innerlijke zelf) was geboren, vanaf toen durfde ik alles. Het boek, en daarmee mijn droom om de wereld mooier te maken, waar ik zo vaak over had gesproken werd werkelijkheid.

 

Voor wie

Het boek Ophelie is geschreven en ingesproken voor mensen die meer inzicht willen krijgen in eenzaamheid. En speciaal voor mensen tussen 16 en 40 jaar. Als jonge mensen geleerd hebben om te gaan met eenzaamheid en daardoor een gelukkiger leven zullen leiden, kunnen zij dat aan hun kinderen overdragen. Deze kinderen zullen ook een gelukkiger leven leiden en daardoor zal er sneller vanuit gelijkwaardigheid worden geleefd en geluk van mensen zal sneller verbeteren.

 

Inhoud

In Ophelie staat vanuit liefde mijn eigen levensverhaal beschreven. Vanuit liefde omdat ik er alleen zelf voor kon zorgen om gelukkig te worden. De ontdekkingen die ik heb gedaan vanaf mijn 25e levensjaar, van eenzaamheid naar verbinding, vrijheid en geluk beschrijf ik hierin. Ophelie geeft ook inzicht, verdieping en bewustwording over eenzaamheid. Hiermee draag ik een steentje bij aan het doorbreken van het taboe rondom eenzaamheid.

 

Oefeningen

In Ophelie vind je ook oefeningen om de eigen eenzaamheid te doorbreken of te voorkomen. Oefeningen om in beweging te komen en te leren van jezelf te houden. Oefeningen die je helpen om bewuster en liefdevoller te leven, dichter bij jezelf te komen en je bewustzijn te vergroten. Als we deze oefeningen allemaal toe zouden passen zou de wereld sneller mooier worden.

 

Lezen en luisteren

Ophelie is er om te lezen maar ook om naar te luisteren. Bekijk hier de 4 mogelijkheden van het boek Ophelie.

 

Coaching

Via deze link kun je meer lezen over coaching mogelijkheden.