MRs Unlimited - Ophelie

Eenzaamheid

Nadat ik uit mijn grootste eenzaamheid was kon ik in 2014 weer gaan werken. Daarna maakte ik een sprong in het diepe, ik koos ervoor om als zelfstandige te gaan werken. Naast de wens om zelfstandige te zijn kon ik hierdoor ook mijn persoonlijke ontwikkeling verder vorm blijven geven. Voor mij was dat een vanzelfsprekende keuze zodat ik mijn dromen waar kon gaan maken. 

 

Sprong in het diepe

April 2014 startte ik om bovenstaande reden de eenmanszaak C in C for U!
Met de opleiding als Image Professional maakte ik mensen blij en gaf hen advies over kleur- en kledingstyling en visagie.

 

Zelfvertrouwen

Mijn persoonlijke ontwikkeling gaf me steeds meer zelfvertrouwen waardoor ik groeide als mens, maar zeker ook zakelijk. Het geven van styling advies ​vloeide over in het coachen van mensen die zoekende waren met hun bedrijfsvoering.
Ook daarin bleef ik niet stilstaan en kwam in contact met bedrijven die worstelden met interne vraagstukken die te maken hadden met mensen.

MRs Unlimited

Deze ontwikkelingen brachten me begin 2017 bij de naamsverandering van C in C for U! naar MRs Unlimited en het ontstaan van de Cirkel van Groei.
MRs Unlimited is ongelimiteerd mijn kwaliteiten inzetten, met als resultaat de Spirit bij mensen en ondernemingen terugbrengen. Deze kwaliteiten hebben vorm gekregen in twee Cirkels van Groei. Eén voor de mens en één voor een onderneming, beide zichtbaar in het boek Ophelie.

 

Verhuizen

Voorgaande speelde zich af in Brabant, totdat ik voelde dat mijn persoonlijke ontwikkeling een grote stap nodig had. Eenmaal begonnen met mijn persoonlijke ontwikkeling was die niet meer te stoppen, hierdoor zette ik in 2018 de stap om naar provincie Utrecht te verhuizen. 

 

Nieuwe start

Deze stap liet me veel loslaten en gaf me een nieuwe start. De start ging in september 2018 gepaard met een fantastisch geschenk. De geboorte van mijn innerlijke zelf, en zoals ik haar noem mijn spirituele dochter, Ophelie.


Ophelie

Ophelie is mijn innerlijke zelf, ook wel innerlijke liefdevolle kant genoemd. Sinds de geboorte van Ophelie kan ik volledig in verbinding zijn met mezelf en daarmee vanuit liefdevolle kracht authentiek leven en werken.
​De geboorte van Ophelie gaf mij tevens de mogelijkheid mijn hart- en zielsmissie te volbrengen. De missie om mensen te verbinden met zichzelf en elkaar. Deze missie krijgt inhoud en vorm met Ophelie.

 

Hart- en zielsmissie

Mijn missie zag ik in mijn 25e levensjaar reeds voor me. Anderen laten voorkomen wat mij is overkomen, eenzaam en ongelukkig zijn. De ontdekkingen die ik hierna op mijn levenspad heb gedaan deel ik met Ophelie. Met elkaar maken we de wereld mooier. Een wereld waarin bewustwording, liefde, vrijheid, gelijkwaardigheid en geluk ervoor zorgt dat we met onszelf en elkaar worden verbonden. Verbondenheid zorgt ervoor dat de wereld gaat stralen.
​De bedrijfsvisie-en missie van MRs Unlimited volbreng ik met Ophelie. Hiermee komt mijn droom voor het creëren van een mooie wereld uit.

 

Bewust liefdevol leven

Het pad wat ik in mijn leven heb gelopen bracht mij bij een bewust liefdevol leven.
Liefde voor de wereld zou de basis van onze samenleving horen te zijn.

 

Wensen

Inmiddels ben ik 54 herfsten jong, dankbaar dat ik dit pad heb mogen lopen en mijn wensen in vervulling heb zien gaan. Ik gun iedereen een pad waarin ze met zichzelf zijn verbonden, waarbij jij jouw wensen uit kunt laten komen.

 

Leer van mijn ontdekkingen voor jouw leef- en werkplezier. Kom hiermee terecht op jouw pad van een bewust liefdevol leven, in vrijheid en verbinding.

Voel je welkom, voel je vrij.

Liefs Miranda


Miranda Roijakkers
Groeimanager en Eenzaamheid expertIs een geregistreerd handelsmerk in eigendom van