Bring Back the Spirit

Gepubliceerd op 20 februari 2023 om 12:49

Een vriend van me waar ik veel contact mee heb heeft meerdere malen tegen me gezegd: 'Jij zou aan het roer moeten staan van een groot bedrijf met al jouw kennis, creativiteit en kracht'. Ik begrijp helemaal wat hij daarmee bedoelt en ben het ook met hem eens dat ik de capaciteiten voor zo'n rol in mezelf heb, vind en zie.

Keuzes

Als je een persoonlijk pad bewandelt en je jouw natuurlijke eigen capaciteiten hebt ontwikkelt merk je veelal dat je niet meer past bij hetgeen je doet, dat je onder jouw eigen kwaliteiten aan het werk bent en als je niet oppast jezelf tekort doet. Op het juiste moment de juiste keuzes maken is dan wat belangrijk wordt, wanneer je die keuzes moet maken kan niemand je vertellen, dat kun je alleen zelf voelen. Dat betekent dus ook dat het te snel kan zijn omdat je er eigenlijk toch nog niet helemaal klaar voor bent, of achteraf jezelf beseft dat je er nog niet klaar voor was. 

Heftigheid

Gelukkig bewandel ik dat persoonlijke pad al heel lang en telkens zet ik daarin stappen, stappen die goed zijn voor mezelf en die passen bij het moment. Dat zijn zeker niet altijd stappen waar anderen altijd blij mee zijn, en ze gaan zeker ook niet altijd over rozen. Nee, helaas, zo werkt een persoonlijk ontwikkel pad niet. Zo'n pad kan veel heftigheid voor jezelf met zich meebrengen, en anderen kunnen zich misschien wel boos maken om de keuzes die je dan maakt. Soms begrijpelijk, soms ook niet, situaties van twee kanten bekijken is niet makkelijk, voor sommigen zelfs onmogelijk.

Spiritualiteit

Veel mensen doen alsof spiritualiteit zo geweldig is, dat is het ook echt, het is heel bijzonder en heerlijk om te kunnen zijn wie je bent. Toch heeft het ook echt hele vervelende kanten. Je ontvreemd soort van van jezelf, en ergens verbind je je juist meer met jezelf. Je voelt je soms ontheemd, verdwaald in je eigen leven, ergens krijg je juist meer ruimte voor jezelf en te zijn wie je bent. Spiritualiteit gaat over meer dan alleen jezelf, het reikt ver, heel ver, zo ver dat je bang kunt zijn het niet meer te overzien. Daar is dat stapje voor stapje voor, zodat je het kunt blijven overzien.

Online

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mezelf online liet zien en een blog schreef. Dat had twee redenen. Enerzijds omdat ik even andere dingen te doen had. Anderzijds omdat het overduidelijk was dat mensen dingen vele malen anders invullen dan ik bedoel. Ja, helaas was dat zo. In het vorige blog schreef ik over wat jouw wens is. Die vraag stelde ik ook én ik vertelde wat mijn wens was. Ook schreef ik over het avontuur waar ik naartoe onderweg was. Aan de reacties was te zien dat veel mensen niet hebben gelezen, wel plaatjes hebben gekeken. Met alleen plaatjes kijken zul je geen verbinding en verdieping vinden. Lees het vorige blog via deze link >

Verbinding en verdieping

Sinds lange tijd schrijf ik over eenzaamheid en verbinding, wetende dat veel mensen het lezen. En wetende dat veel mensen op zoek zijn naar verdieping en verbinding. Helaas vaak niet wetende hoe dat te doen, heel begrijpelijk want we leren het vaak niet in onze jonge jaren, we verleren het. Nadenken is niet mijn ding, luisteren en mensen helpen om gelukkig(er) te worden wel.

Bewust liefdevol leven

Ben jij geïnteresseerd in verbinding en wil je meer verdieping in je leven? Dan mag je gaan leren voelen. Voelen wat goed is voor jou, voelen wie je bent en voelen waar jij blij van wordt om de juiste keuzes te kunnen maken, op het juiste moment. Voelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling of jouw spirituele groei. Van onbewust- naar een bewust liefdevol leven.

 

Liefs Miranda

 

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl

 

MRs Unlimited – Ophelie

Bring Back the Spirit

Onderstaande foto is gemaakt op dinsdag 13 februari, tijdens de zonsondergang bij de Loenderveense Plas in Oud Loosdrecht


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.