Leven vanuit je hart

Gepubliceerd op 21 oktober 2022 om 17:26

Wat wordt daar vaak over gesproken, dat je mag leven vanuit je hart. Je zou zeggen dat het simpel is om vanuit je hart te leven, niets is minder waar. Als we allemaal vanuit ons hart zouden leven zou de wereld er vele malen mooier uitzien.

Ja, dat weten we dat de wereld vele malen mooier zou kunnen zijn, daar streven we met ons allen naar, helaas nog met té weinig resultaat.

 

De wereld is mooi, de wereld is liefdevol, de wereld is vrij.

Datgene wat niet vrij is zijn de mensen, en dat zijn er nog velen.

 

Ik schrijf dit blog omdat ik mensen hun mooiste leven gun, en ja, dat gun ik mezelf natuurlijk ook. Ophelie heeft me geholpen op mijn pad naar een vrij, blij en liefdevol leven. Ophelie draagt tevens haar steentje bij om de wereld mooier te maken. 

Sinds ik op mijn plek ben gekomen in Loosdrecht ben ik verder ontspult. Ontspullen is misschien een raar woord, de meeste mensen moeten er om lachen, maar iedereen weet eigenlijk meteen wat ik bedoel. Het is echt superfijn om weinig spullen te hebben. Ook weer niet té weinig want dan grijp je op van alles mis en dat leeft niet prettig.

Ontspullen heeft mij ook geholpen om meer rust en ruimte voor mezelf te creëren. Door die rust en ruimte kan ik andere mensen ook beter ondersteunen en begeleiden.

 

Om mijn pad verder te vervolgen ontspul ik graag verder. Dat betekent dat ik de kleding uit ga verkopen. Wie weet komt er nieuwe andere kleding voor in de plaats, wie zal zeggen hoe mijn pad verder loopt.

Vanaf nu is alle kleding met 50% korting via de webwinkel te bestellen. Als je liever fysiek wil passen en komen kijken naar de kleuren mag dat natuurlijk ook.

 

Knuffelhoodie

Knuffelsweater

T-shirt

Dames t-shirt

Dames polo

Heren polo

 

Wil je me iets vragen?

Bel of e-mail me, ik reageer altijd binnen een dag.

 

Voel je welkom, voel je vrij.

 

Liefs Miranda

 

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.