Liefde verspreiden

Alleen met liefdevolle kracht kunnen we ons mooie Nederland redden. Liefdevolle kracht om een omwenteling te creëren die nodig is om de saamhorigheid, verbinding, vrijheid en geluk naar een hoger niveau te brengen. 

 

Zelf probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken (onder andere via de besloten Facebook groep: Bewustwording, Liefde en Verbinding) en geef ik informatie en handvatten om uit de eenzaamheid te komen en blijven. De video's kun je ook op mijn YouTube kanaal terug zien.

1000 roze hartjes heb ik besteld om deze te verspreiden en hiermee liefde te verspreiden en mensen met elkaar te verbinden. Waar kan ik deze 1000 hartjes kwijt als ik 'nergens' mag komen, als onze vrijheid ons af wordt genomen? Dit schreef ik onder andere in het blog van 8 november 2020.

De reden dat je de hartjes kunt downloaden is om aandacht te vragen voor eenzaamheid in alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud, man en vrouw, alleenstaand of in een relatie, arm en rijk. Met elkaar kunnen we mensen die eenzaam zijn een hand reiken. Voor eenzame mensen komt de moeilijkste periode van het jaar er aan, de feestdagen. Ik wil hen laten zien dat ze bij mensen terecht kunnen, dat er aan ze gedacht wordt en dat ze er niet alleen voor staan.

Roze Hartjes Liefde Verspreiden
PDF – 105,6 KB 607 downloads

In het bovenstaande PDF bestand staan de hartjes. Je hoeft die met de naam Ophelie niet te printen, mag wel hoor, waar jij je prettig bij voelt.

- Je kunt ze zelf printen en weg geven.

- Je print het roze hart groot uit en hangt het op je raam zodat mensen die langs komen het kunnen zien.

- Je kunt ze 'zomaar' weggeven, mensen reageren heel lief en leuk als ze zo'n hartje krijgen.

- Je doet het hartje bij mensen in de brievenbus en schrijft er een lieve tekst op. 

- Je kunt iemand een hartje geven en hen tegelijk uitnodigen om wat te komen drinken of uit te nodigen voor de feestdagen.

- Je kunt ze zelfs van elkaar halen en digitaal versturen.

- Als je bij mij in de buurt woont of werkt (Oud Loosdrecht), kom ze dan bij mij halen of laat het me weten en ik breng ze naar je toe.

En wie weet heb je zelf nog andere creatieve ideeën om aandacht te vragen voor dit onderwerp.

 

Op deze manier zorgen we ervoor dat de aankomende periode die voor velen bijna ondraaglijk is door te komen. Op deze manier geven we hen een lichtpuntje en verspreiden we met elkaar de liefde.

 

Voel je vrij.

 

Liefs Miranda

 

06 3048 4645

miranda@ophelie.nl