Liefde verspreiden

Gepubliceerd op 8 november 2020 om 08:46

Inmiddels zijn we alweer bijna 4 weken in de 2e (gedeeltelijke) lockdown ten koste van de beslissingen van de regering van ons mooie Nederland. Ik schrijf 'ten koste van' omdat zij deze beslissingen nemen, zonder het volk te vragen wat zij ervan vinden. 

Ja, het virus heeft iedereen 'overvallen'. En ja, het heeft mensenlevens gekost. En het is zeker geen makkelijke taak van de regering om dit virus niet ons leven te laten leiden.

Ja, er zijn mensen die in opstand komen, mensen die hun eigen pijn en frustratie op de offline- en online straat gooien. 

Ja, als we op straat lopen dan lopen mensen met een boog om elkaar heen, alsof we een melaatse zijn.

Ja, agenda 21 eist zijn tol, voor iedereen.

Ja, je kunt er aan meedoen, of je doet er niet aan mee en je blijft bij jezelf.

 

Mijn reactie is nee als we kijken naar hoe het nu is, 8 maanden nadat de 1e lockdown kwam.

De regering is doorgeslagen, ze zijn in hun eigen regels, wetten en onkunde belandt als het gaat om saamhorigheid, verbinding, vrijheid en geluk. Ik zie echt wel dat ze begaan zijn met het volk. Ik zie echt wel dat zij mensen zijn met een goed hart. Ik zie echt wel dat zij meer dan hun uiterste best doen.

Mijn reactie is nee als ik zie dat ons mooie Nederland op de wijze waarop er nu wordt geregeerd verder in het slop raakt.

Mark Rutte vertelde dat eenzaamheid toeneemt en dat we 'op elkaar moeten letten'. Lieve Mark, mensen letten niet op elkaar, mensen weten niet wat eenzaamheid is, mensen schamen zich om voor hun eenzaamheid uit te komen, mensen durven niet te zeggen wat er in hun omgaat. En hoe kunnen mensen op elkaar letten als ze zelf niet weten hoe hun toekomst eruit ziet?

 

Alleen met liefdevolle kracht kunnen we ons mooie Nederland redden. Liefdevolle kracht om een omwenteling te creëren die nodig is om de saamhorigheid, verbinding, vrijheid en geluk naar een hoger niveau te brengen. 

 

Zelf probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken (onder andere via de besloten Facebook groep: Bewustwording, Liefde en Verbinding) en geef ik informatie en handvatten om uit de eenzaamheid te komen en blijven. De video's kun je ook op mijn YouTube kanaal terug zien.

1000 roze hartjes heb ik besteld om deze te verspreiden en hiermee liefde te verspreiden en mensen met elkaar te verbinden. Waar kan ik deze 1000 hartjes kwijt als ik 'nergens' mag komen, als onze vrijheid ons af wordt genomen?

Dat is de reden dat ik dit blog heb geschreven. Om aandacht te vragen voor eenzaamheid in alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud, man en vrouw, alleenstaand of in een relatie, arm en rijk. Met elkaar kunnen we mensen die eenzaam zijn een hand reiken. Voor eenzame mensen komt de moeilijkste periode van het jaar eraan, de feestdagen. Ik wil hen laten zien dat ze bij mensen terecht kunnen, dat er aan ze gedacht wordt en dat ze er niet alleen voor staan.

Op de pagina Liefde op deze website kun je de roze hartjes vinden.

- Je kunt zelf hartjes printen en weg geven.

- Je print het roze hart groot uit en hangt het op je raam zodat mensen die langs komen het kunnen zien.

- Je kunt ze 'zomaar' weggeven, mensen reageren heel lief en leuk als ze zo'n hartje krijgen.

- Je doet het hartje bij mensen in de brievenbus en schrijft er een lieve tekst op. 

- Je kunt iemand een hartje geven en hen tegelijk uitnodigen om wat te komen drinken of uit te nodigen voor de feestdagen.

- Je kunt ze zelfs van elkaar halen en digitaal versturen.

- Als je bij mij in de buurt woont of werkt (Oud Loosdrecht), kom ze dan bij mij halen of laat het me weten en ik breng ze naar je toe.

En wie weet heb je zelf nog andere creatieve ideeën om aandacht te vragen voor dit onderwerp.

Op deze manier zorgen we ervoor dat de aankomende periode die voor velen bijna ondraaglijk is door te komen. Op die manier geven we hen een lichtpuntje en verspreiden we met elkaar de liefde. Voel je vrij.

 

Liefs Miranda

 

06 3058 4645

miranda@ophelie.nl

 

p.s. hierbij nogmaals de doorlink naar de pagina Liefde waar de hartjes staan.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.