Bewustwording, liefde en verbinding

Gepubliceerd op 13 september 2020 om 08:11

Ophelie groeit door en daar ben ik heel trots op. In de afgelopen periode, waarin we extra met onszelf geconfronteerd werden, heb ik als mens mooie stappen mogen zetten. Deze stappen geven mij veel meer helderheid, verdieping en daarmee verbinding met mijzelf.

Groeien als mens

Als je als mens groeit ga je ontdekkingen doen waardoor je intense blijdschap en vreugde kunt ervaren. Die blijdschap en vreugde heb je op social media misschien wel voorbij zien komen, en dat gaat nog veel meer worden :-)

Geven

De ontdekkingen geven je ook meer bewustwording, je bewustzijn groeit, en het geeft je liefde voor jezelf. Liefde voor jezelf betekent dat je ook meer liefde aan een ander kunt geven. Geven is heel mooi en bijzonder, geven is dichter bij jezelf komen, geven is nog meer van jezelf houden waardoor je anderen kunt geven wat zij nodig hebben. 

Liefde

Andere mensen geven wat ze nodig hebben is aandacht en luisteren vanuit liefde. Als we vanuit liefde leven ontstaat er verbinding met elkaar.

Healing

Door de groei van mijzelf en daarmee ook van Ophelie durfde ik mijn healing kwaliteiten naar buiten te laten komen. Door deze openheid ontstond er ook een nieuwe website en daar ben je nu op bezoek. 

Wandelen

Op bezoek en in contact zijn met Ophelie geeft je meer bewustwording, liefde en verbinding. Wandel door de nieuwe website en laat je inspireren door Ophelie.

 

Voel je welkom, voel je vrij.

 

Liefs Miranda

 

06 3058 4645

miranda@ophelie.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.