Waar word je gelukkig van

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 08:19

COVID-19 gaat steeds meer naar de achtergrond, bij mij tenminste. We mogen meer en daardoor kunnen we ook meer. Als ik social media open zie ik nog wel berichten over bijvoorbeeld de maatregelen, ik scrol ze voorbij omdat het veelal niet positief is wat er wordt geschreven.

Op social media staan zeker ook heel veel leuke berichten, en laten we de filmpjes niet vergeten, hilarisch kunnen ze zijn. Voor mij is online zijn toch echt gewoon een scherm waar je naar zit te staren waarbij je veelal met je hoofd en gedachten bezig bent.

Je ziet me de laatste tijd weinig online, en ik vind dat heerlijk en fijn. Steeds meer geniet ik van de dingen buiten internet, soms maak ik een foto en dan ga ik weer lekker verder met waar ik mee bezig ben en naartoe ga. Ik ben dan nog meer in het moment en vele malen meer aanwezig in het nu en heb aandacht voor hetgeen de aandacht nodig heeft. 

Een tijdje terug vond ik dat ik een nieuwe telefoon nodig had. Deze was toch al zo'n 6-7 jaar oud, begon erg traag te worden en de opslagmogelijkheid was niet meer al te best. 10 dagen terug heb ik een andere gekocht, tweedehands maar wel lekker snel en hij is wit omdat ik van licht houd. Ik dacht: 'wat ga ik doen met de social media apps?' Tot nu heb ik ze er nog niet op gezet, ondanks dat het soms onhandig is ben ik er wel heel blij mee. Of ik het ga veranderen weet ik niet, dat zal de tijd leren, ik heb nu weer een telefoon waar je mee belt :-)

Omdat er weer mogelijk is en de crisis wel aardig op z'n eind (op de naweeën na dan want die zijn er echt nog wel al wordt daar niet veel over gesproken) kan ik ook het werk wat ik voorheen deed oppakken. Naast Ophelie is het fijn dat dat weer kan, meer mensen ontmoeten en offline verbinding maken.

Terugkijkend naar de hele periode die lang leek, nu het achter de rug is heeft het veel mensen (hopelijk) ook iets gebracht. Ik ga er vanuit dat de extreme beperkingen niet meer terugkomen, zeg nooit nooit, toch moet je er niet vanuit gaan want dan leef je geen gelukkig, vrij en blij leven.

 

Want waar word je gelukkig van? Stel jezelf die vraag eens.

 

Voor mij is geluk de rust in mezelf

Aandacht geven aan wat aandacht nodig heeft

Zeggen wat je wilt zeggen

Minder praten op de momenten dat het nodig is

Meer luisteren en aandacht geven om mensen te kunnen geven wat ze nodig hebben en verdienen

Plezier maken en dansend door het leven gaan

Mensen een knuffel geven als iemand dat nodig heeft

Afwisselen van dingen die ik doe

 

Voor mij is geluk, vrijheid, blijheid en verbinding het mooiste wat ik heb ontdekt en wat ik iedereen gun. Ophelie kan je helpen dat aan jezelf te geven. Met liefde kun je datgene bereiken waar je naar verlangt.

Laat de liefde in jezelf bloeien, daar zul je van groeien.

 

Voor persoonlijk contact of een liefdevol leven, ga naar Liefdevol >

 

Liefs Miranda

06 3058 4645

miranda@ophelie.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.