Kwaliteit

Het is mijn passie dat het goed gaat met mensen, kleding is mijn andere passie. Het was daarom vanzelfsprekend dat er naast het boek Ophelie ook duurzame Ophelie kleding zou komen. Mensen die mij kennen weten dat ik van mooie kleding houd, kwaliteit staat daarbij bovenaan mijn verlanglijstje. 

 

Gelijkwaardigheid

Op ieders verlanglijstje staat gelukkig zijn. We zijn het allemaal waard om gelukkig te zijn en ons vrij te voelen. Vrij voelen, en gelijkwaardig zijn aan elkaar, is mijn hartmissie die terugkomt in de kleding van Ophelie. Een gedeelte van de kleding van Ophelie is unisex en daarmee dragen mannen en vrouwen dezelfde kleding. Op deze manier verbinden we vanuit gelijkwaardigheid met elkaar, liefde en geluk zal in de wereld vergroten.

 

Hart schouder

Ieder product van Ophelie heeft een symbool gekregen, het zal je niet verbazen dat het een hart is. Ophelie heeft een uniek hart wat verwerkt is in het logo en in de producten van Ophelie. Op ieder Ophelie product vind je het unieke hart terug. Rechts op de achterzijde is het Ophelie symbool als een engeltje op de schouder zichtbaar. Ophelie maakt het contact toegankelijk, haar hart zorgt ervoor dat we met elkaar verbinden. 

 

Knuffelen

We weten allemaal dat we warmte en liefde nodig hebben in ons leven, dat wat velen tekort zijn gekomen. Dat tekort willen we compenseren door de warmte en liefde bij een ander te zoeken of in werk of ander compensatiegedrag. Op die manier lopen we het risico dat je geen warmte en liefde aan jezelf kunt geven. Terwijl dat het belangrijkste is, verbonden zijn met jezelf. Ophelie heeft knuffelsweaters - en hoodies in de collectie om warmte en liefde van Ophelie te kunnen ontvangen. Met de warmte en liefde van Ophelie kun je van jezelf (leren) houden.

 

Collectie

Ophelie heeft duurzame polo's, t-shirts, sweaters -en hoodies. Bekijk hier alle mogelijkheden van de Ophelie collectie.