Ons leven

We ervaren ons leven ieder op de eigen manier. Wat de ene persoon in een gezin heeft ervaren, of nog steeds ervaart, kan voor de ander heel anders zijn. Eén ding is zeker, we willen allemaal ons mooiste leven leven en daarin zijn we niet allemaal gezegend. Onze levenservaringen en trauma's hebben sporen achter gelaten waardoor we onszelf niet durven en kunnen zijn.

 

Leeftijd

Welke leeftijd je ook hebt, op iedere leeftijd kun je last hebben van jouw levenservaringen of trauma's. Je kunt er zoveel last van hebben dat het je leven beheerst, dat het bijvoorbeeld voelt alsof je niets waard bent. Het kan ook een oppervlakkige last zijn, een last waarvan je vindt dat het wel meevalt. Ook die last is er één en kan je leven beheersen en daarbij je leven beperken in wie je bent.

 

Verbinding

Wat je nodig hebt om de last van jouw levenservaringen of trauma's van je af te schudden is warmte, liefde en verbinding. Verbinding met jezelf, je lichaam en je geest. Het verwijderd zijn van de verbinding met je lichaam en je geest kan lichamelijke of psychische klachten veroorzaken. Deze klachten zorgen ervoor dat je niet je mooiste leven kunt leven.

 

Jouw mooiste leven

Hoe mooi is het dat er een manier is om jouw mooiste leven wél te kunnen leven? De manier waarop dat gerealiseerd kan worden is heling. Het helen van jouw levenservaringen of trauma's kan echt. Door heling kom je in verbinding met je lichaam en je geest.

 

Helen

Helen is erop gebaseerd dat je weer heel wordt, dat je één wordt met je lichaam en je geest. Door één te worden met je lichaam en geest kun je blijdschap en vrijheid ervaren en een gelukkig en liefdevol leven lijden. Helen zet altijd iets in beweging en die beweging zorgt ervoor dat er stroming van energie op gang komt. De stroming van energie zorgt ervoor dat je stap voor stap in verbinding komt met je lichaam en je geest. Kiezen voor heling en in verbinding komen met jezelf, is kiezen voor liefde voor jezelf. Liefde voor jezelf want jij bent de liefde van je leven en jij verdient het om dat te mogen ervaren.

 

Methode

Helen is een breed begrip en kan via verschillende methodes worden gegeven. De methodes die ik hanteer zijn gebaseerd op het geven van warmte, liefde en verbinding en worden afgestemd op dat wat jij nodig hebt. Dit zijn de methodes die ik toepas:

- online- of offline liefdevol gesprek waarin je gehoord en gezien wordt, als je wilt krijg je tips die helpend voor je zijn

- online- of offline heling, hierdoor komt er energie in beweging en daarmee stroming van jouw lichaam

Als afsluiting van een heling ontvang je altijd een liefdevolle knuffel. Een knuffel die we veelal tekort zijn gekomen, deze knuffel geeft jou warmte en liefde en daarmee verbinding met jezelf. In verband met COVID-19 is een fysieke knuffel niet mogelijk. Een knuffel op afstand kun je zeker wel van mij ontvangen en die zal ik je met alle liefde geven.

 

Wil jij in verbinding komen met je lichaam en je geest? Warmte en liefde kunnen voelen als nooit tevoren? Laat dan van je horen en ik sta je bij.

 

Liefs Miranda