Liefdevol

Gepubliceerd op 20 oktober 2021 om 19:04

Ophelie is ongelimiteerde liefde, zo'n beetje als: alles is liefde. Maar....niet alles is liefdevol, je kunt alles wel zien als liefde maar liefdevol is wat mij betreft iets anders.

Als alles liefde zou zijn dan zou de wereld er heel anders uitzien, dan straalden alle mensen en waren er geen ruzies en oorlogen. Dat alles liefde is, zou je om die reden ter discussie kunnen stellen.

Alles is energie, dat wel, dan heb je het wat mij betreft aan het rechte eind. Omdat alles energie is zijn wij mensen, materialen, dieren en de natuur met elkaar verbonden. Niet iedereen kan de energie en daarmee de verbondenheid ervaren en dat is de reden dat er onder andere zoveel ruzies en oorlogen zijn.

Mensen reageren vaak primair, vanuit de eigen pijn. Pijn uit hun leven die ze zelf niet op hebben gelost. Pijn die ze misschien niet voelen maar die wel op een andere manier geuit wordt. Bijvoorbeeld door een ander iets niet te gunnen en daarom op een ander af te geven. 

Primair reageren doen we allemaal wel eens, daar is niets mis mee, het kan je gewoon overkomen omdat er iets bij je triggert. Eigenlijk is het helemaal niet erg als zoiets gebeurt, natuurlijk zal het wel vervelend zijn maar je kunt er altijd op terug komen en er met elkaar over praten. Wat er is gebeurt en wat iets met je deed en waarom je deed zoals je deed. Daarmee los je iets op en zou welke soort relatie ook, er beter op kunnen worden. Maar....dan moeten daar wel beide kanten achter staan. Verhalen hebben altijd twee kanten. Als één kant in de spiegel kijkt en de ander doet dat niet dan zal het niet veel of zelfs niets brengen. Uitzonderingen daar gelaten, maar niet geprobeerd is sowieso een gemiste kans op verbetering.

 

Persoonlijke ontwikkeling gaat veelal niet zonder horten en stoten. Wat ik vaker heb gezegd: als het leven makkelijk zou zijn was het maar bar saai.

Je leven mag bruisen, het mag er vanaf spatten, je mag er alles uithalen wat er in zit, je mag het van de daken schreeuwen, je mag alles zeggen wat je wilt mits....je iemand in de waarde laat. 

Oei, iemand in de waarde laten, wat is dat? Mensen niet willen veranderen, een ander laten zijn wie hij/zij is. Ook niet altijd makkelijk hoor. Het gezegde van vroeger 'Wat je zegt ben je zelf' is een rake. Denk maar eens hoe vaak je iets zegt wat daar aan raakt, hoe vaak je iets zegt wat je beter niet had kunnen zeggen omdat je daarmee iets over jezelf zei.

 

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd of je bewust of onbewust leeft?

Bewust leven kan veel problemen voorkomen. Onbewust leven kan je veel verrassingen en vooral ook veel plezier geven. Hoe mooi is het dat die combinatie gewoon langs elkaar kan, hoe leuk en fijn is dat zeg. Dan kun je een heel divers leven leven, fantastisch is dat!

 

Hoe jonger je begint met bewust leven, des te mooier zal je leven vorm krijgen. Jouw wijze van invulling van je leven heb je zelf in de hand, die kun je zelf creëren. Creëren kun je leren, begin vandaag nog met mediteren. 

 

Afgelopen weken schreef ik over:

- communicatie

- denken en voelen

- lief zijn voor jezelf

- kwaliteit van leven

- waar word je gelukkig van

- fladderen

- verwachtingen

- eerst deed ik mijn ouders na

Je kunt ze terug lezen in de Facebook groep Bewustwording, liefde en verbinding >

En via de Facebook pagina MRs Unlimited - Ophelie >

 

Aanstaande zondag is de laatste Liefdevolle healing meditatie > 

Hoe de coaching, meditatie en healing vervolg krijgt lees je hier >

 

Een liefdevol leven kun je jezelf geven, heb je hulp nodig dan weet je me te vinden.

Beter te vroeg dan te laat om je met jezelf te verbinden 🌞

 

Vertel hieronder gerust wat jij verstaat onder liefde 🙏

 

Liefs Miranda

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl

 

p.s. de foto was van mijn 25e :-) verjaardag afgelopen zondag.

Terug te kijken via YouTube >


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.