Authentiek Leven en Werken


Authenticiteit

We leven in een tijd dat we uitgedaagd worden om authentiek te leven en werken. In verbinding blijven met onszelf en vertrouwen te hebben is geen vanzelfsprekendheid meer. Mede door de hoeveelheid werk met computers, schermen en andere digitale apparatuur is authentiek zijn moeilijker dan ooit.
We zijn niet meer gaan werken, we zijn wel anders gaan werken.

Tijdens de interactieve presentatie geef ik inspiratie en neem ik mensen mee om te laten ervaren wat vrijheid is. Hiermee creëer ik openheid en gaat men transparanter communiceren. Dit leidt tot betere relaties en onderlinge verhoudingen die nodig zijn voor een prettige samenwerking.

Groei

Als mensen groeien, groeien organisaties en daardoor de wereld. Een mooiere wereld en een leven in vrijheid is waar ik naar streef. Door aandacht te besteden aan de mens zullen we dit met elkaar realiseren.

Mentaliteit

Ik neem mensen mee in een wereld die zij nog niet kennen. Haal hen uit hun vertrouwde handelen en gedrag en laat hen zien, ervaren en voelen wat dit voor hen betekent. Hierdoor worden zij overtuigd dat het hen helpt om anders te gaan doen dan ze gewend zijn. Buiten de eigen vertrouwde leef- en werkwijze, daar is waar het gebeurt en waar de wereld van groeit. De spirit komt terug en daarmee de mentaliteit die we als basis nodig hebben voor een prettige leef- en werkomgeving.

Interactief

Tijdens de interactieve presentatie komt er beweging in het ervaren van het vertrouwde handelen en de belevingswereld van de mens. Deze unieke ervaring zal groei van mens en organisatie teweeg brengen.

Gun jij jouw medewerkers en organisatie deze ontwikkeling?

 

Tijdens een interactieve presentatie neem ik je mee in het ervaren van Authentiek Leven en Werken.

Neem persoonlijk contact met mij op voor meer informatie en interesse via deze link >