Summer of Love

Gepubliceerd op 10 augustus 2022 om 20:29

Summer of Love, zomer van de liefde, daar spraken een vriendin en haar vriend begin van de zomer samen met mij over. Aardig wat zomers zijn er inmiddels voorbij gegaan en daaruit bleek telkens weer dat de liefde van de zomer te maken had met de liefde voor mezelf.

Liefde voor jezelf waarbij je sterker wordt, vrijer wordt, blijer wordt, lichter wordt in je gehele zijn.

Erbij willen horen

Mensen willen er graag bij horen, bij een groep, bij een familie, bij een club, bij je werk. Allerlei groepen waardoor je je lekker voelt, waardoor je vindt dat je compleet wordt. Totdat je jezelf realiseert dat die groepen je helemaal niet compleet maken, dat je zelfs merkt dat ze je beperken. Ze beperken je omdat er verwachtingen ontstaan waar je jezelf niet (meer) mee confirmeert.

Harmonie

We zijn veelal niet in harmonie opgegroeid, velen onder ons merken (soms pas op latere leeftijd) dat ze geen liefdevolle jeugd hebben gehad en willen zich losweken van die (familie) patronen. Ondanks dat ze dat willen kiezen ze daar vaak niet voor, het is niet altijd even makkelijk om daar van los te komen omdat je wel eens een vreemde eend in de bijt zou kunnen worden.

Wens

Wat wil je liever:

- Kiezen voor jouw eigen gelukkige en vrije leven?

- of doorleven in de patronen zoals je ze kent?

Zelf koos ik bewust om geen kinderen te krijgen omdat ik eerst zelf gelukkig wilde worden. Ik wilde wel kinderen hoor, maar ik voelde dat het niet goed was, ik wilde niet in de valkuil stappen en geen gelukkige kinderen op de wereld zetten. 

Kinderen

Nu weet ik dat toch veel mensen nog steeds voor kinderen kiezen, gewoon omdat het zo hoort. Het hoort erbij zonder jezelf écht te beseffen wat die kinderen teweeg brengen met jouw leven. Ik wil mensen niet ontmoedigen om kinderen te krijgen, ik wil mensen wél attenderen op het gegeven dat kinderen jouw eigen leven echt veranderen. Dat je jouw vrijheid voor een groot deel opgeeft, ook al krijg je er veel voor terug, je kiest ze voor je hele leven. 

Hier

Sta je er wel eens bij stil wat de reden is waarom je hier op aarde bent? Wat je hier te doen hebt? Ja, natuurlijk om je mooiste leven te leven. Wat is dan je mooiste leven, stel je jezelf die vraag wel eens? Ik hoop dat steeds meer mensen bewust gaan leven zodat de wereld een mooiere plek wordt om te leven, om jezelf te kunnen zijn.

Relaties

Veel mensen beginnen een relatie en op latere leeftijd ga je op zoek naar jezelf, dat is eigenlijk toch best raar vind ik. Mensen zeggen dan, ja, dat is zoals het is, dat is zoals mensen zijn, bijzonder blijft het wel. Ik zou het zo fijn vinden als mensen pas aan kinderen beginnen als ze zelf heel zijn, verbonden zijn met zichzelf en verlicht. Een utopie zou je kunnen denken, en ja, het is een aardig streven. Als niemand daar naar streeft dan zal de wereld nooit mooier en heel worden. 

Bewuste keuzes

Laten we er met elkaar voor zorgen dat mensen leren bewuste keuzes te maken. Bewuste keuzes te maken en eerst zelfredzaam zijn, als ze dat behaalt hebben maken ze de juiste keuzes. Wie weet worden er dan minder kinderen geboren, als ik zo om me heen kijk hoeven we daar niet rouwig om te zijn, met minder mensen zijn de uitdagingen al groot genoeg. De natuur heeft flink te lijden onder al die mensen, bewust leven zal bijdragen aan een mooiere wereld.

Summer of Love

We hebben een fantastische zomer, een zomer die misschien wel weer records gaat breken. Laat jouw zomer de Summer of Love worden door de warmte en liefde in jezelf te ontdekken. Warmte en liefde die kleur in je leven zal brengen en je energie zal verhogen.

Herken je deze zomer- en zelfliefde of zou je de liefde voor jezelf willen ervaren?

Morgen is er nieuwe Volle Maan meditatie, dat zou een mooie start kunnen zijn om jouw zelfliefde meer kracht te gaan geven. Via deze link kun je de informatie over de Volle maan meditaties bekijken.

 

Liefs Miranda

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.