Vertrouwen doe je zo!

Gepubliceerd op 23 april 2021 om 19:06

Zozo, dat is nogal een uitspraak, 'Vertrouwen doe je zo!'. Zo stellig als ik dat schrijf, zo stellig durf ik te zeggen dat ik weet hoe je vertrouwen kunt opbouwen en creëren.

Weet je wat er zo mooi is, dat je met vertrouwen ook meer zelfvertrouwen kunt opbouwen. Wat is er in deze tijd het belangrijkste? Vertrouwen of zelfvertrouwen?

Voor mij hangen deze twee woorden met elkaar samen. Het één kun je niet los zien van het andere, vind ik :-) en ik vind dat de waarheid. Wat vind jij de waarheid?

 

Ik wil niet in herhaling vallen dat het in deze tijd moeilijk is om vertrouwen te houden. We hebben wel een grotere uitdaging dan anders, maar eigenlijk is er niets verandert als het gaat om vertrouwen en zelfvertrouwen.

Wel is er meer zichtbaar geworden:

- de angst van mensen

- het jezelf onveilig voelen

- de (innerlijke) onrust

- en laten we de eenzaamheid niet vergeten.

Dit is allemaal meer aan de oppervlakte komen liggen waardoor er meer over wordt gesproken. En daardoor is het ook meer toegankelijk geworden. Hoe vervelend deze gevoelens ook zijn, ik vind het mooi dat dit in de afgelopen periode meer naar buiten gekomen is.

 

Dit blog gaat over 'Vertrouwen doe je zo!'. Ik wil daarom iets vertellen over de wijze waarop je dat doet. Vertrouwen en zelfvertrouwen opbouwen doe je door de angst aan te gaan, uit je (vertrouwde) bubbel te komen, datgene doen wat je niet kent. Oei, dat wat je niet kent is onbekend en daarmee onbemind, kan eng zijn en spannend. Inderdaad, en daar ligt jouw uitdaging!

- ga vandaag eens iets anders doen dan je gewend bent, doe dat iedere dag

- schrijf voor jezelf op wat het met je doet, doe dat ook iedere dag

 

Vrij zijn van gedachten, los van oordelen, vanuit je hart vertrouwen en zelfvertrouwen opbouwen, je overal veilig en vrij voelen. Heerlijk is dat en dat gun ik jou!

 

Je ziet het, net zoals vele anderen is mijn online werk vanuit huis. De foto was gisteren, tijdens een online meeting voor Samen tegen Eenzaamheid Stichtse Vecht

Gelukkig ben ik een gezegend mens en kan ik ook offline werken en daar ben ik heel blij mee. Want wat was het een bizar jaar. Telkens weer bijschakelen wat er wel en niet geaccepteerd werd.

Even mochten we gebruik maken van het terras afgelopen jaar en wat zien we er nu naar uit zeg, even iets anders dan de natuur en wandelen. Evenementen liggen ook weer in het verschiet. Velen zullen een gat in de lucht springen als het écht zo ver is.

 

Wil je werken aan je vertrouwen, zelfvertrouwen, vrijheid en geluk?

Neem dan aanstaande dinsdag om 19:30 uur deel aan de presentatie en meditatie:

Leef in vertrouwen en met zelfvertrouwen voor een leven in vrijheid en geluk

Stuur me een e-mail, chat of WhatsApp en ik zorg ervoor dat je de link voor deelname toegestuurd krijgt.

 

Heb je dinsdag geen tijd maar heb je wel interesse of zelfs behoefte aan meer vertrouwen en zelfvertrouwen?

Neem dan een kijkje op deze pagina's:

Liefdevolle healing meditaties

Coaching

 

Een mooi weekend!

Laat je me nog wel even weten wat jouw waarheid is?!

 

Liefs Miranda

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.