Grote stappen, snel thuis 💛

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 om 15:34

Wat een aanbod is er op internet, de keuze is reuze. En als je al moe of zoekende bent wordt het er niet makkelijker op om door de bomen het bos nog te zien. Wat je waarschijnlijk het liefste wilt is snel resultaat, grote stappen snel thuis.

Resultaat

De samenleving is best gericht op resultaat en eigenlijk is dat nog licht uitgedrukt. We willen vooruitgang, verbetering, versnelling, vernieuwing en het liefst zonder slag of stoot. Herkenbaar?

Samenleving

Gericht zijn op resultaat en dan het liefst zo snel mogelijk zal je in veel gevallen helpen, gelukkig dat het bij de meeste gevallen helpt want anders zou je geen voldoening krijgen. Echter helpt dat niet als je gelukkiger wilt worden, je gevoel wilt gaan volgen, vanuit je intuïtie of bewuster wilt gaan leven.

Leven

Als je ervoor kiest om gelukkiger te willen worden, meer verbondenheid te willen ervaren, weer te kunnen voelen, intuïtiever of bewuster te gaan leven zal je geduld op de proef worden gesteld. Deze processen kunnen traag gaan, natuurlijk afhankelijk van je huidige situatie. Je wilt de kwaliteit van je leven verbeteren en dat is een mooi uitgangspunt.

Kwaliteit

Als je als uitgangspunt neemt dat je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren zou het geen probleem hoeven zijn als het proces traag gaat, je ervaart dan in ieder geval dat de kwaliteit verbetert en dat is dus al een vooruitgang op zich. 

Vooruitgang

Ondanks dat de wereld snel is kun je bewuster gaan leven of ondernemen, je gevoel gaan volgen of vanuit je intuïtie gaan leven. Die twee paden kun je naast elkaar lopen en integreren in jouw leven.

Grote stappen, snel thuis

Door de hoeveelheid aan keuzes kan ik me voorstellen dat je niet weet wat bij je past. Zelf heb ik een aantal mogelijkheden die passend voor je kunnen zijn. Individueel, in een klein groepje, wekelijks, maandelijks of afgestemd op jouw tempo. Te vinden via deze linkjes op de website:

- Meditatie >

- Healing >

- Coaching >

Nieuwsgierig

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn weet je misschien niet wat je moet kiezen, toch ben je ergens wel nieuwsgierig wat de mogelijkheden die ik bied met je kunnen doen. Als ik een tip mag geven is een Liefdevolle healing meditatie > de beste optie. Dat laat je een 'inkijkje' doen en zal je verrassen.

Retraite

Wie weet ga ik ooit nog eens een retraite voor een groep(je) samenstellen, zou je dat één op één willen dan is dat natuurlijk nu al mogelijk.

 

Voel je welkom, voel je vrij 💛

 

Liefs Miranda

 

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.