Vooruitziende blik

Gepubliceerd op 16 november 2022 om 12:08

In 2017 veranderde ik de bedrijfsnaam C in C for U! in MRs Unlimited. MRs Unlimited zijn mijn (Miranda Roijakkers) initialen met een s erachter. Een s erachter omdat ik geen Meester of Mister ben. En Unlimited omdat je alles van mij krijgt van wie ik ben, mijn kwaliteiten, mijn gaven. 

Al mijn kwaliteiten die ik heb mogen krijgen met mijn geboorte. Helaas waren deze kwaliteiten verborgen geraakt onder een zware deken. Een zware deken van energie die niet bij mij hoorde. Stap voor stap heb ik deze zware energie van me af kunnen schudden waarna een heldere geest is overgebleven.

Energie

Alle energie van je afschudden is niet altijd een proces wat je zomaar even doet, het kan best wat tijd vergen om dat te realiseren. Maar dat is toch niet erg, ieder stapje is er één. Wil je zelf de energie kwijt raken die je in je leven op hebt gebouwd? Daar kun je mee beginnen door het boek Ophelie te lezen of luisteren. 

Bring back the Spirit

De achterzijde van het visitekaartje van MRs Unlimited heeft een bijzondere cirkel, De Cirkel van Groei. En zoals je ziet staat er een tekst in: Bring back the Spirit. Toen ik in 2017 deze cirkel en nieuwe naam creëerde had ieder bolletje, het zijn er zeven, een betekenis. De betekenis hiervan kun je lezen en luisteren in het boek Ophelie.

Patronen

De Spirit bij de mensen en teams terugbrengen is wat ik kon doen, iets wat me geen moeite kostte. Ik zie de processen vanwaar het niet goed gaat, en hoe je dat kunt verbeteren in een oogopslag. Met die processen zijn vaak allerlei elementen verweven en die elementen hebben als vanzelfsprekend met de mensen te maken. Mensen hebben ingesleten patronen die moeilijk of zelfs vaak onmogelijk te doorbreken zijn. De Spirit bij alle mensen terugbrengen is misschien een onhaalbaar doel. Om de Spirit bij zoveel mogelijk mensen terug te mogen brengen is al een mooi resultaat.

Chakra's

Laatst vroeg iemand mij of de zeven bolletjes van het visitekaartje de chakra's zijn, ik vond dat zo'n mooie eye-opener. Zo had ik het namelijk zelf nog niet gezien. Dat is wel wat je doet met de Spirit bij mensen terugbrengen, de chakra's in evenwicht brengen zodat ze de verbondenheid met hun lichaam en ziel kunnen ervaren.

Ophelie

Pas sinds de geboorte van Ophelie durf ik volledig voor mijn verhaal uit te komen en de openbaring van de 7 bolletjes brengt mij bij mijn gaven en daarmee mijn kwaliteiten die me zijn gegeven. Bijzonder dat dit allemaal zo mooi samenkomt, een vooruitziende blik die ik zelf nog niet bewust mee had gekregen.

Vooruitziende blik

Vaak zie ik dingen die anderen nog helemaal niet in beeld hebben. Dat had ik vroeger al, en ik begreep er ook geen snars van dat anderen niet zagen wat ik zag. Dat zij niet open stonden voor hetgeen voor mij zo makkelijk was. Dat ik daar na al die jaren mee in het reine ben en daarmee mensen en teams kan helpen vind ik wel een mooie aanvulling in mijn leven.

Leven in vrijheid

Via dit blog nam ik je een beetje mee in mijn wereld van vrijheid, liefde en verbinding. Om te kunnen en mogen zijn wie je bent en je kwaliteiten en gaven te kunnen gebruiken moet je soms wat laten maar vooral ook vaak iets doen. Niets komt vanzelf, natuurlijk zijn sommige dingen er 'gewoon', voordat je dat jezelf realiseert heb je eerst een pad af te leggen.

Kwaliteiten en gaven

Wil je iets van mijn kwaliteiten en gaven ervaren? Bijvoorbeeld voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, of iemand in jouw onderneming of team die worstelt met zichzelf of elkaar. Dat is natuurlijk mogelijk, op allerlei manieren, datgene wat je nodig hebt kun je van mij krijgen. Neem contact op en we kijken wat passend is voor iedere unieke situatie.

 

Liefs Miranda

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.