Vrijheid

We willen ons vrij voelen, vrij om te gaan en staan waar we willen. Onze gedachten zorgen ervoor dat we onszelf niet vrij voelen. Onze gedachten zorgen ervoor dat we ons beperken van wie we zijn. Om die reden is het van essentieel belang dat je jouw leven niet laat sturen door jouw gedachten. 

 

Gedachten

Jouw leven mag in balans zijn en daarbij hebben we onze gedachten zeker wel nodig. Jouw gevoel en gedrag worden gestuurd door jouw gedachten en daarom is het van belang dat deze drie elementen (gedachten, gedrag en gevoel) met elkaar in evenwicht zijn. Deze drie elementen zijn met elkaar verbonden zoals jouw lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

 

Verbinding

Als de drie elementen, en daarmee ook jouw lichaam en geest, niet met elkaar zijn verbonden ben je niet in evenwicht en kunnen er lichamelijke of psychische klachten ontstaan. Verbinding maken met je lichaam kan deze klachten voorkomen of genezen. Je lichaam heeft beweging nodig om de verbinding te blijven houden, maar niet zo veel beweging zodat het als druk wordt ervaren zoals (overmatig) sporten.

 

Wandelen

Om met je lichaam in verbinding te komen of blijven is wandelen een goede methode. Wandelen is een laagdrempelige manier van verbinding maken met je lichaam en voor (bijna) iedereen mogelijk. Samen wandelen is daarentegen een prima oplossing om hetgeen er in je omgaat bespreekbaar te maken. 

 

Methode

Wandelen kan op veel manieren en met verschillende mensen. De methodes die ik hanteer zijn gebaseerd op het in balans komen en blijven van je lichaam en geest. 

- we gaan samen buiten wandelen (ook bij minder goed weer) en we voeren een liefdevol gesprek waarbij je gehoord en gezien wordt, als je wilt krijg je tips die helpend voor je zijn

- we gaan samen buiten wandelen (ook bij minder goed weer) waarbij je stil gaat staan wat je lichaam je vertelt

 

Wil jij in verbinding komen met je lichaam en je geest? Laat dan van je horen en ik sta je bij.

 

Liefs Miranda