Kom de crisis door met Ophelie

Corona stelt ons zeer op de proef.

Horeca dicht, evenementen afgelast en we worden ook nog eens in onze vrijheid beperkt door het dragen van een mondkapje.

Daar heb je als mens last van, een mens heeft ruimte en vrijheid nodig.

Ophelie kan je leren hoe je door deze periode heen kunt komen.

 

Voel jij je opgesloten

Wil je jouw frustraties kwijt

Voel je je eenzaam

Heb je behoefte aan contact

Wil je warmte en liefde

Wil je meer focus

Wil je meer balans

Wil je innerlijke rust

Wil je meer geluk ervaren

Wil je meer liefde ontvangen

Wil je meer verbinding met jezelf krijgen

Wil je meer plezier in je leven

 

Met jezelf cocoonen, en Ophelie

 

 

Geef je op via de link, log in via de code die je daarna krijgt. 

 

Facebook bericht:

Wil je meer liefde en verbinding ervaren?

 

 

Online 30 minuten zoom, altijd live en dus realtime contact met mij:

Welkom heten

Ik ben serieus blij en dankbaar dat je bij deze live en dus realtime sessie bent. Op deze manier kan ik je helpen groeien, bewuster te leren leven en meer liefde en verbinding laten ervaren.

De 1e keer dus voor mij ook spannend.

Geen heel lang webinar of andere tool, waarom niet? Ik wil authentiek zijn en bij mezelf blijven om mensen te helpen. Voor mij is deze realtime sessie de wijze die bij mij past. 30 minuten is lang genoeg om een beeld van mij te vormen. Ik kan jou wel anderhalf uur aan de praat houden, maar wat brengt dat voor jou? Het gaat er om dat jij wilt groeien en bewuster wilt gaan leven voor meer vertrouwen, liefde en verbinding. Ik hoop dat ik je daar in 30 minuten van kan overtuigen, daarna mag je zelf beslissen of je het écht wilt.

Vragen:

Stel gerust een vraag zodat ik daar een antwoord op kan geven

Miranda Roijakkers

Vertellen wie ik ben, naam leeftijd woonplaats achtergrond

Waarom ik doe wat ik doe, wat ik op mijn 25e zei

Voor wie ik dat doe, mensen van 18 tot 40 omdat.... en iedereen die meer verbinding, vertrouwen, geluk, vrijheid, liefde en plezier wil ervaren

Toekomst, als ik dit had geweten toen ik jong was, als mij dit was meegegeven in mijn jeugd dan had ik dit niet voor jou hoeven te betekenen. Ik vind het daarom heel fijn dat ik dit voor anderen mag en kan betekenen zodat anderen niet in dezelfde valkuilen trappen dan ik heb gedaan. Zodat jij jouw patronen nu al kan doorbreken en niet als je ouder bent nodig is. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker je dat kunt doen én hoe langer het duurt. Dat wil dus zeggen, hoe sneller je er mee begint, des te sneller kun je meer verbinding, geluk, vrijheid, liefde en plezier ervaren.

Wat mijn doel hiermee is, om de wereld te laten stralen, meer geluk, liefde en verbinding voor mensen met zichzelf en elkaar. En daarmee minder geweld, minder discriminatie, minder ongelijkheid, minder eenzaamheid, minder agressie, minder criminaliteit en minder pestgedrag.

Gedachten, gevoel, gedrag:

Alles hangt samen met deze 3 elementen, dit is onlosmakelijk verbonden met wie je bent. Bewustwording, liefde en verbinding begint met het starten van jezelf de spiegel voor houden, eerlijk zijn tegen jezelf dat je gelukkig wilt worden of bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen en vrijheid wilt ervaren. Waar een wil is is een weg, je moet dus wel gelukkig willen worden en meer vrijheid, geluk en verbinding willen ervaren. Als je het niet wilt dan hoef je er niet aan te beginnen want dan is het gedoemd te mislukken. 

Tips:

- ga opschrijven wat je denkt, voelt en wat er in je omgaat

- ga met anderen delen wat je denkt, voelt en wat er in je omgaat

Resultaat:

Als je wilt groeien en stappen wilt gaan zetten is mijn hulp 100% gegarandeerd. 

Hoe snel het gaat is helemaal afhankelijk van hoe jij bezig gaat zijn met de tips die ik je geef en daarmee met jouw bewustwording, vertrouwen en groei.

Aanbod:

Helemaal gratis helen en coachen gaat me net te ver, rijk hoef ik er niet van te worden. wel wil ik mijn huur en levensonderhoud kunnen betalen. Mijn jarenlange ervaring, trainen en levenswijsheid wil ik ook niet helemaal gratis weg geven. Dat heeft mij veel tijd, geld en energie gekost.

Je krijgt heel veel online gratis van mij in de Facebook groep Bewustwording, liefde en verbinding. Ook op Youtube kun je veel vinden.

Natuurlijk kan mijn boek en kleding je ook helpen om datgene te bereiken waarnaar je op zoek bent.

Zodra je 1 op 1 geholpen wilt worden dan kan ik er niet onderuit om daar een geldbedrag voor te vragen. Een bedrag voor mijn tijd en hulp om jou in beweging te zetten, te helpen groeien, uit jouw eenzaamheid te komen, eenzaamheid te voorkomen, persoonlijke groei en/of meer verbinding met jezelf en anderen te creëren.

Keus 1 op 1 van een half uur:

- 1-malig/incidenteel online heling/coaching sessie 35,00

- maandelijks een jaar lang online heling/coaching 25,00, de 1e 4 maanden betaal je direct, daarna iedere maand 25,00 wat betekent dat je na 9 maanden alles betaald hebt

- wekelijkse online heling/coaching voor 15,00, de 1e 4 weken betaal je direct en daarna per maand 60,00 aan het begin van je maand

Alles inclusief btw en met een factuur, dat wil dus zeggen dat je dit ook vanuit een zakelijke insteek kunt doen

We maken een afspraak en starten dan zodra je het 1e bedrag volledig betaald hebt

 

Liefs Miranda